Server

Optimér dit it-miljø

Har du virtualiseret dit it-miljø? Kan du administrere og fejlfinde på din serverinstallation fra distancen? Har du ryddet op i din serverinstallation for nylig?
 
Måske går du glip af store besparelser, optimeringer og større effektivitet, fordi du ikke udnytter din it-installation optimalt. En trimmet og topmoderne it-infrastruktur er vigtigere end nogensinde for virksomheders konkurrencedygtighed. Dine muligheder for at forbedre udnyttelsesgraden er oplagte. 

Bedre drift med færre ressourcer

Med konsolidering og virtualisering af servermiljøet får du en optimal og skalerbar it-infrastruktur, der følger med virksomhedens udvikling. Samtidig sparer du tid og penge til drift, strøm og køling.

I Datacon tager vi altid afsæt i din konkrete situation og it-arkitektur, når vi rådgiver om konsolidering og virtualisering. Desuden er sikkerhed, overvågning og service en integreret del af vores løsninger, hvilket sikrer dig optimal udnyttelse af og sikkerhed i din it-infrastruktur.

Din stærkeste partner

Datacon er en af HP's højst certificerede og specialiserede partnere i Danmark, og vi har netop generhvervet vores status som Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner. 

En anden stærk partner er Lenovo, som vi ser som et meget stærkt kort på servermarkedet. Datacon er Lenovo Gold Partner og står sammen med Lenovo bag leverancen af det nye danske supercomputercenter på Syddansk Universitet.

Vi har ressourcerne, der tør kigge på din it-installation og komme med anbefalinger, som støtter jeres forretning og strategi.

Grøn fornuft er en god investering

Danske virksomheder har mulighed for at søge energitilskud hos Energistyrelsen i forbindelse med investeringer i energiforbedringer. Vi hjælper vores kunder med at beregne og sikre det optimale energitilskud på nye it-investeringer.

Claus Andersen
Sales Manager, Business Development
T: +45 48 133 028
Send en mail til Claus
 

It-infrastruktur

Server

HPE-Platinum-Partner_Lenovo-Gold-Partner