Print

Print management

Udnyt det fulde potentiale

Print management-værktøjer anvendes til at styre, overvåge og kontrollere outputenheder. Værktøjet tilbyder et utal af funktioner såsom fjernkonfiguration, adgangskontrol, fejlfinding og proaktiv administration af forbrugsvarer samt dokumentomkostningsregnskab.

Dette er afgørende for at sikre, at printmiljøet er godt forvaltet og virksomheden formår at udnytte de omkostningsbesparelser og produktivitetsfordele der er ved at bruge alsidige netværksbaserede, multifunktionelle enheder (MFP'er).

Vi sparer penge for dig

Ganske gratis og med garanti. Vi tilbyder alle virksomheder, der har min. 10 netværksprintere et gratis og uforpligtende møde, hvor vi gennemgår den nuværende løsning og giver et konkret forslag til, hvordan den kan optimeres.

Derudover kan du få lavet en analyse, som omfatter 1 måneds elektronisk dataindsamling fra dine netværksprintere og efterfølgende ca. 6 timers analysearbejde og afrapportering, hvis du har min. 50 netværksprintere. Få overblik over din printerflåde og se, hvor meget du kan spare.

Du får en 4 siders rapport med et krystalklart overblik over din nuværende printstatus:

  • Antal og fordeling af enheder
  • Printvolumen
  • Farve- & sort/hvid-forbrug
  • Strømforbrug
  • Beregning af din mulige besparelse

Du kan spare mange penge ved at udskifte dine netværksprintere til en samlet HP-printløsning. Er du interesseret i gode råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Flemming Poulsen
Key Account Manager
T: +45 21 419 624
Send en mail til Flemming
 

It-infrastruktur


Print management