HP-POS_II

HP POS-systemerDetailhandlere rundt om kan se frem til at effektivisere arbejdsgange betydeligt ved hjælp af mulighederne i HPs nyeste POS-systemer.

Som totalleverandør kan Datacon tilbyde at samle kasseapparater, lagerlister, prislister, opdaterede informationer om varer osv. i én enhed. hvad med at samle alle din virksomheds softwaresystemer og databaser i ét overordnet system, der både er nemmere at bruge, hurtigere og mere stabilt, end du er vant til?

En kombination af produkter og ydelser fra HP og Microsoft samt Datacons knowhow giver dig individuelle løsninger, baseret på standardkomponenter. Det giver en øget sikkerhed for hurtig og effektiv implementering og sikker drift. 

Samtidig har vi fokus på markedsudviklingen. De nye krav til bl.a. mobil detailhandel via smartphones og tablets betyder, at detailhandleres it-systemer i dag bruges såvel internt som eksternt og skal være 100% opdateret i forhold til fx lagerbeholdning.

Udvalg af HPs nyeste POS-systemerHP RP2 – Det kompakte alt-i-én retail POS-system

Tilføj et strejf af klasse med det kompakte system, der leveres med en 14” touchskærm, der passer ind, uanset hvor du placerer den. Sæt den på disken, i kiosken eller på væggen.

Læs mere om HP RP2 Retail System


 


HP RP5 – Ultimativ fleksibilitet og ydeevne

Avancerede egenskaber gør det muligt at benytte ét system til POS, digitale reklameskilte,self-service, og back office-applikationer. RP5 kan tilpasses forskellige operativsystemer, Intel®-processorer, masselagre, flytbare medier og hukommelse.

Læs mere om HP RP5 Retail System


 


HP RP7 – High Performance all-in-one-løsning

HP RP7 har alle de egenskaber, du kan ønske dig fra en traditionel kasseløsning toppet op med de nyeste funktionaliteter samt et elegant design, som passer perfekt til butikker og servicebranchen. Stil den på en skranke, eller monter den på væggen.

Læs mere om HP RP7 Retail System


HP RP9


HP RP9 – Sikkerhed, mobilitet og fleksibilitet

Stigende datamængder er en af de udfordringer, detailvirksomheder står overfor i dag. Derfor har HP med RP9 lagt ekstra fokus på at sikre person- og betalingsdata på tværs af hele købsoplevelsen.

Læs mere om HP RP9 Retail SystemHP MX10 Mobile POS – Den ægte tablet til detailbranchen

Styr produktiviteten med en håndbevægelse med den utroligt tynde og lette HP ElitePad.
Nem at implementere, administrere og beskytte. 

Læs mere om HP MX10 MobileNiels Jørgensen
Key Account Manager
T: +45 30 761 920   
Send en mail til Niels
 

It-infrastruktur


Klik på brochuren og læs om "Problemfri integration til detailhandelen"