HP-POS_II

Point of sale

Stilfuldt, nemt og pålideligt

Har du som detailhandler nogensinde tænkt over, hvor praktisk det kunne være, hvis man kunne samle kasseapparater, lagerlister, prislister, opdaterede informationer om varer osv. i én enhed? Og hvad med at samle alle din virksomheds softwaresystemer og databaser i ét overordnet system, der både er nemmere at bruge, hurtigere og mere stabilt, end du er vant til?

Det er noget af det, Datacon kan tilbyde som totalleverandør af it-løsninger til detailindustrien – og noget vi kan gøre endnu bedre ved hjælp af to helt nye systemer fra HP.

Individuelle standardløsninger

En kombination af produkter og ydelser fra HP og Microsoft samt Datacons knowhow giver dig individuelle løsninger, baseret på standardkomponenter. Det giver en øget sikkerhed for hurtig og effektiv implementering og sikker drift.

Samtidig har vi fokus på markedsudviklingen. For eksempel når det gælder den hastigt voksende mobile detailhandel via smartphones og tablets.

De nye krav betyder, at detailhandleres it-systemer i dag ofte skal bruges såvel internt som eksternt – de skal både vende indad og udad. For hvad nytter mobil detailhandel, hvis systemerne ikke er opdateret i forhold til, om varerne stadig er i butikken? Det er et af de problemer, der kan undgås med de nye produktlinjer fra HP.

Har du brug for sparring mht. til den optimale opsætning til din butik, hører vi meget gerne fra dig. Du kan læse mere om de enkelte modeller her.

Niels Jørgensen
Key Account Manager
T: +45 30 761 920   
Send en mail til Niels
 

It-infrastruktur


Klik på brochuren og læs om "Problemfri integration til detailhandelen"