PC-II

PC

Gå aldrig ned på udstyr

Hvad enten du skal have ny computer, en grønnere it-profil eller blot er nysgerrig efter at vide, hvad der rører sig på markedet for it-udstyr lige nu, så har vi svaret.
 
Vi har solid erfaring med alt fra rådgivning om og levering af pc´ere og alt det andet, du har brug for til dit skrivebord – herunder konfiguration og test, imagepålægning, udrulning, tyverimærkning og asset management m.m. Datacon er stærkest inden for Lenovo og HP, når det gælder leverancer til skrivebordet.

Vi ved alt om HPs Lenovos produkter, og vi er HP Personal Computing Gold Specialist, HP Workstation Gold Specialist samt Lenovo Gold Business Partner.

Det er ikke bare tomme titler, men din sikkerhed for, at du får rådgivning fra eksperter.

Grønne skriveborde

Datacon kigger på hele værdikæden fra indkøb, anvendelse og service af nyt udstyr til bortskaffelse af emballage og gammelt udstyr. Det giver dig en grøn og fremtidssikret it-løsning og mest mulig værdi for pengene.

Vi vejleder desuden om, hvordan du kan få tilskud til grønne it-investeringer. Læs mere.

Ekspertise og hurtig levering

Vi leverer fra dag til dag – og ved specielle hastesager inden for 3-5 timer. Har vi udstyret på lager, går det endnu hurtigere. Du har også mulighed for at handle døgnets 24 timer på vores webshop.

Med Datacon som samarbejdspartner får du med andre ord den viden, service og fleksibilitet, du har brug for i en travl hverdag.

Har du brug for rådgivning fra eksperterne, god service og hurtig levering?

Claus Andersen
Sales Manager, Business Development
T: +45 48 133 028
Send en mail til Claus
 

It-infrastruktur


hp-x2-1012