Sikkerhed

Man kan ikke beskytte sig mod alting

Men det giver god mening at beskytte sig mod de trusler, der vitterligt rammer, inden de bliver til reelle angreb. Datacon er dansk Fortinet-partner, og vi har ekspertise til at vejlede om markedets bedste sikkerhedsløsninger. 

Usete trusler mod dit netværk

Fortinet Cyber Threat Assessment (CTA) hjælper dig med at finde de usete trusler mod dit netværk. Få klare resultater om it-sikkerhed, produktivitet og performance med Fortinets nye sikkerhedssuite, der fanger farer, som før smuttede ubemærket gennem dit sikkerhedsnet.

Et dybt dyk i din sikkerhed

CTA giver virksomheden et detaljeret indblik i typer og antal af trusler, netværket er udsat for.
Gennem en dyb analyse af eksisterende og potentielle trusler, giver CTA virksomheder et grundlag for en klar vurdering af risici samt et fundament for proaktive, prioriterede tiltag, som beskytter kritiske applikationer og aktiver, som personfølsomme data og forretningshemmeligheder.

FortiGate indsamler løbende data, og bruger dem til at generere en risikorapport, der indeholder analyse af trafik, brugerproduktivitet, netværksudnyttelse, den generelle sikkerhedsrisiko og relaterede forretningsmæssige risici samt detaljerede anbefalinger for tiltag, der sænker risikoen for, at cyberangreb mod din virksomhed lykkes. Læs mere.

Konstant udviklet trusselsbillede kan deles i tre

For virksomheder interesseret i at anvende Fortinets nye løsning vil det normale scenarie være, at en af Datacons eksperter installerer FortiGate i dit netværk. Systemet sænker ikke gennemstrømningen af data og har ingen målbar indflydelse på dit netværks drift eller performance. Cirka en uge efter endt indsamling af data, vil du modtage en rapport.
 
Er du interesseret i en assesment af dit netværk, er du meget velkommen til at kontakte os.

Claus Andersen
Sales Manager, Business Development
T: +45 48 133 028
Send en mail til Claus
 

It-infrastruktur


Fortinet security