Netværk

Til tops på netværket

Der er mange fisk i havet – og dit behov for gode og solide netværksløsninger udvikler sig hele tiden.

Datacon er specialiseret Converged Infrastructure-partner, og vi ved rigtig meget om netværk og it-infrastruktur. Vi synes, det er en god ide, at man fra tid til anden undersøger, om der er en smartere måde at gøre tingene på. En ny måde at tænke sit netværk på, som sparer både tid og penge.

Bør tages i betragtning

Kun HPE har en netværksarkitektur, der kan håndtere datacenter, hovedkontor og filialer i én konvergeret infrastruktur. Det betyder, at virksomheder fuldt ud kan udnytte fordelene ved mediebaseret indhold, virtualisering, mobilitet og cloud computing.

Gartner placerer HPE i ”Leader’s Quadrant” på netværk og anbefaler, at ”HPE bør tages i betragtning til ethvert netværksprojekt”.

Derfor vælger vi HPE-netværk

HPE har verdens hurtigste Acces Point til trådløse netværk, og med A12500 switchserien kan du få en ekstremt hurtig switch med fremtidssikret backplane-skalerbarhed og mulighed for at få mere end 6,6 terabit high-performance switchingkapacitet. Med A12500 switchserien kan du samle op til 512 10 GbE eller 864 1 GbE porte samt virtualisere op til 4 enheder med en samlet kapacitet på mere end 2000 10 gigabit porte.

Sikkerhed

Fortinet er en af de absolut ledende inden for sikkerhed.

Find de usete trusler mod dit netværk med Fortinet Cyber Threat Assessment.
Få klare resultater om it-sikkerhed, produktivitet og performance med Fortinets nye sikkerhedssuite, der fanger farer, som før smuttede ubemærket gennem dit sikkerhedsnet.

Palle Gram
Salgschef, New Bizz
T: +45 27 250 332
Send en mail til Palle
 

It-infrastruktur


Fortinet security
hpe-platin