It-infrastruktur

 

Gør it-afdelingen til en aktiv medspiller

En effektiv it-infrastruktur har fokus på virksomhedens forretningsmæssige mål – og ikke på, hvilken teknologi, der skal implementeres. Det er Datacons udgangspunkt, hvad enten vi rådgiver om, implementerer, integrerer eller vedligeholder de mest komplekse infrastrukturer.

Øg effektiviteten med fleksibel it-infrastruktur

Vi lever i en tid, hvor iværksættere med en vision kan sammensætte forskellige teknologier og ændre markedet over natten. Muligheden for at forvandle en idé til et produkt, en ny service, en form for forretning eller en helt ny industri har aldrig været større.

For at overleve i denne foranderlige verden af idéer, kræver det en nytænkning af it til understøttelse af forretningen. its rolle er ekspanderet fra administration og drift af traditionelle applikationer, der kører forretningen (ERP, email etc.) til drift og administration af nye applikationer, som "er forretningen" (mobile apps, IOT etc.) Det kræver en anden form for infrastruktur, da den både skal understøtte de traditionelle applikationer, og samtidig være klar til installation af nye applikationer, der sikrer virksomhedens konkurrenceevne i den nye digitale økonomi.

Datacon har mere end 28 års erfaring med levering af it-infrastruktur og vi har vores egne specialister og konsulenter.

Kontakt os og hør mere om, hvordan du får en effektiv og fremtidssikret it-infrastruktur.

Kirsten Van Leeuwen
Salgschef - It Infrastruktur
T: +45 2028 7996
 Send en mail til Kirsten
 

It-infrastruktur

Medspiller - it_infrastruktur
HPE-Platinum-Partner_Lenovo-Gold-Partner