Managed services

Tilpasset dine krav og behov

Når du vælger Managed Services hos Datacon, er du garanteret en løsning, der er tilpasset din virksomheds krav og behov. I samarbejde med dig analyserer og identificerer vi alle relevante krav og behov i forhold til din it-infrastruktur. Herefter udarbejder vi din optimale løsning for Managed Services – og implementerer den hurtigt og effektivt.

Vores løsninger strækker sig fra enkelte servere til meget komplekse løsninger. Vi kan håndtere den daglige drift og de bagvedliggende systemer og applikationer. Og du kan både få hjælp til dine daglige it-opgaver, problemer og projekter – og til implementering, sikkerhedsopdatering, overvågning, administration, vedligeholdelse og meget mere.

Fuldt overblik over licensjunglen

Hos Datacon kan vi hjælpe dig med at skabe overblik over alle dine licenser, så du kan sikre dig den mest fordelagtige løsning – også økonomisk set. Læs mere muligheden for at få en gennemgang af dine Microsoft licenser med udgangspunkt i en rapport fra Microsofts egne systemer.
Software as a service

Med Software as a Service, kan du leje jeres software-licenser hos Datacon. Datacon tilbyder leje af langt de fleste software-licenser, herunder VMware, Hyper-V, Microsoft (Exchange, SQL, Office 365, SharePoint), Windows OS, Symantec m.fl.

Du har mulighed for at spare penge, justere antallet af licenser fra måned til måned og samtidig få et samlet overblik over licenserne. Datacon tilbyder en gennemgang af dine licensaftaler, så du sikrer dig den bedste og billigste løsning.

Software as a Service giver dig fuld fleksibilitet, så du kan skrue op og ned for licenserne i takt med, at din virksomheds behov ændrer sig.

Backup as a service - remote backup

Backup og datasikkerhed er vitalt for alle virksomheder. Også din. Data er livsnerven i de fleste virksomheder – og har du ikke styr på backup, eller mister du kritiske data, kan det have store omkostninger for din virksomhed.

Hos Datacon er vi eksperter i rådgivning i backupløsninger. Læs mere om mulighederne

Martin Ravnkilde Schjørring
Key Account Manager
T: +45 20 424 000
Send en mail til Martin
 

Hosting


HPE-platin_MS-gold