Hosting

Fremtidssikret løsning

Hos Datacon Hosting er du i sikre hænder. Du får en fremtidssikret løsning, der bygger på de nyeste HP teknologier – herunder HP’s Cloud System Matrix med bl.a. ’single click deployment’ af nye servere på under 2 timer – også på blandede miljøer. Vi har fokus på høj oppetid, lavt strømforbrug og effektiv administration.

Specialister

Din løsning varetages af specialister med solid viden og mange års erfaring med it-infrastruktur, implementering, vedligeholdelse og drift. Vi tager ansvaret og sørger for, at din løsning altid kører efter best practices.

Sikkerhed

Datacon Hosting er sikret mod blandt andet strømsvigt og linjebrud – og kører redundant for at sikre høj tilgængelighed. Derudover er vi gearet til at levere bursting kapacitet. Det betyder, at du dynamisk og automatisk kan udvide din performance og kapacitet, når behovet opstår – og skrue ned på normalt niveau igen, når det passer dig. Du betaler dermed altid kun for dit reelle forbrug.

Dedikeret servermiljø

Hosting er fleksibelt i forhold til din virksomheds skiftende behov og frigør ressourcer til at fokusere på kerneforretningen. Datacons eksperter overtager ansvaret for din it-infrastruktur – herunder administration, provisionering, konfiguration og overvågning. Vi er med andre ord ansvarlige for, at du har den fysiske eller virtuelle hardware, du har brug for.

Fordele

Der er mange fordele ved vælge hosting. Med hosting reducerer du omkostningerne, risiko og administration – og sikrer dig et it-miljø, der altid opfylder kravene til sikkerhed, performance og lovgivning. Du slipper for at bekymre dig om it-infrastrukturen og teknologierne bag, da du får et miljø som styres og overvåges af eksperter.

Martin Ravnkilde Schjørring
Key Account Manager
T: +45 20 424 000
Send en mail til Martin
 

Hosting

HPE-platin_MS-gold