Driftsaftale

Fuld adgang til en professionel it-afdeling

Hos Datacon klarer vi gerne drift og overvågning af dit it-miljø – og andre it-opgaver, du ønsker hjælp til 24/7, 365 dage om året. Med en driftsaftale overtager Datacon det fulde ansvar for driften og overvågningen af dine servere – uanset om de fysisk står i din virksomhed, er hosted eller befinder sig i skyen. Din driftsaftale omfatter også vedligehold, overvågning og fejlrettelser. Kort sagt – vi holder konstant øje med, at det hele virker – til en fast, aftalt pris.

Du slipper for at spekulere på driftsforstyrrelser, nedetid og dyre uforudsete udgifter til it og lønninger. Aftalen fungerer som en forsikring. Og opstår der problemer, er omkostningerne til konsulenter også dækket ind.

Med en driftsaftale får du automatisk de nyeste opdateringer, hurtig adgang til certificerede teknikere og systemkonsulenter – og et konstant højt sikkerheds niveau.

Tænker som intern it

En ting er de økonomiske fordele ved en driftsaftale, noget andet er, at dine ansatte også skal føle sig trygge, når de har brug for support af en it-afdeling, der ikke sidder lige rundt om hjørnet.

Dén opgave er vi meget bevidste om. Selvom vi fysisk sidder et andet sted, tænker vi som interne it-medarbejdere. Vi ser verden gennem din virksomheds briller og følger altid en opgave helt til dørs – også selvom det indimellem kræver lidt ekstra. Du kan også vælge vores on-site service, hvis du foretrækker, at vi sidder fysisk hos dig.

Tilpasset din virksomheds behov

Driftsaftalen tilpasses din virksomheds behov. Sammen udvælger vi de områder, Datacon skal være ansvarlig for. På den måde ved begge parter præcis, hvem der klarer hvad – og hvilke serviceaftaler (SLA'er) vi i fælleskab arbejder ud fra.

Vi er altid parate til at hjælpe, uanset hvilke udfordringer din virksomhed står overfor. Vi har både kompetencer, der forstår sig på hele driften af din it-installation – og kompetencer inden for Microsoft SQL, Microsoft SharePoint, Microsoft Dynamics AX mv.

Martin Ravnkilde Schjørring
Key Account Manager
T: +45 20 424 000
Send en mail til Martin
 

Hosting