Backup-as-a-service

En forsikring af dine data

Backup og datasikkerhed er vitalt for alle virksomheder. Også din. Data er livsnerven i de fleste virksomheder – og har du ikke styr på backup, eller mister du kritiske data, kan det have store omkostninger for din virksomhed.

Hos Datacon er vi eksperter i rådgivning i backupløsninger. Det afspejler sig i Datacons eget setup. Vores backup-systemer er baseret på de sikreste backup-løsninger fra HP og placeret i vores egne datacentre. Backup er en af de bedste og mest sikre måder at bevare og genskabe sine data på i tilfælde af f.eks. nedbrud eller brand.

Ud over backup, hvor selve it-infrastrukturen er placeret hos Datacon, tilbyder vi også off-site backup eller remote backup af din egen it-infrastruktur. I dette tilfælde er din it-Infrastruktur fysisk placeret i din virksomhed, mens backup’en ligger hos Datacon.
 
Uanset hvilken backup-model du vælger, er din virksomheds data sikret, så du altid kan genskabe kritiske informationer, hvis uheldet er ude.

Storage og Backup

Behovet for lagring af data fortsætter sin himmelflugt, og mange virksomheder har udfordringer med at styre den eksplosive mængde data. Udskiftning af forældet udstyr og applikationer til det nyeste udstyr baseret på HP’s nyeste teknologier gør det svært for mange at holde trit med efterspørgslen.
Hos Datacon er vi vant til at håndtere de skrappe krav til sikkerhedskopiering og beskyttelse af større mængder forretningskritiske data. Data opbevares i Danmark i et fuldt redundant miljø, hvilket er vigtigt i forhold til dansk lovgivning.

Så uanset om du står og mangler dataplads, vil undgå at investere i en større SAN-løsning eller blot ønsker en midlertidig bursting-aftale som tillæg til din eksisterende it-infrastruktur, har Datacon en løsning.

Vi tilbyder både dedikerede storage-miljøer, bursting-tjenester og disaster recovery – og tilpasser din løsning, så den matcher dit aktuelle behov.

Nyt og avanceret

Datacons datacenter råder over ”state-of-the-art” storage backbone med mulighed for interfacing via stort set alle gængse protokoller. Vores erfarne og højt certificerede teknikere og arkitekter sikrer stabil og sikker implementering og drift.

Datacon råder over en ægte dual-site storage backend med fuldt disaster tolerance setup. Vi tilbyder desuden entreprise-løsninger inden for dedikeret storage backend, Backup-as-a-Service (BaaS), site disaster protection og storage bursting. Fra den helt simple temporære – til en ægte 4-tier datareplikeringsløsning, hvor alle data er fysisk adskilt for at sikre maksimal sikkerhed mod datatab.
Fuld drift når uheldet er ude

Som en ekstra sikkerhed for din forretning, kan Datacon levere en komplet nøddrift-infrastruktur gennem sikring af data – og virtualiserede og synkroniserede kopier af dine servere og applikationer. I tilfælde af en komplet ’site disaster’ (brand, oversvømmelse mv.) kan din nøddriftversion hurtig startes op og tilgås, så driften af din virksomhed kan fortsætte, mens det primære site genopbygges.

Martin Ravnkilde Schjørring
Key Account Manager
T: +45 20 424 000
Send en mail til Martin
 

Hosting


HPE-platin_MS-gold