Datacon-as-a-service

Hosting, drift, backup og andre services

Datacon tilbyder et bredt spektrum af services inden for it-infrastruktur – fra mobilitet og sikkerhed til cloud, hosting og andre services. Uanset om det handler om rygraden i din it-infrastruktur, backup, din Microsoft Dynamics AX-løsning eller noget helt fjerde – er du sikret en fleksibel løsning, der dækker din virksomheds specifikke behov.

Vi har mange års erfaring med alle typer af it-drift – og har nogle af landets dygtigste eksperter inden for it-infrastruktur, backup og Microsoft Dynamics AX.

Når du vælger Datacon, får du en it-infrastruktur, der er bygget op omkring automatisering, standardisering og konstant analyse. Det sikrer dig et fleksibelt og skalérbart it-miljø, der kan udvikle sig i fremtiden – og bane vejen for ekstraordinære resultater uden unødig ventetid. Når dine systemer er klar til produktion, kan din nye platform være i luften på under 2 timer – uanset hvor kompleks den er.

En skræddersyet løsning

Uanset om du er it-chef, tekniker eller økonomiansvarlig, forstår vi dine udfordringer. Vi tilbyder individuelle løsninger, der hjælper med at optimere din it-drift, gøre den enklere, billigere og mere sikker – og skaber økonomisk og ressourcemæssigt overskud.

Færre bekymringer og bedre likviditet

Der kan være store besparelser at hente ved at outsource din it-funktion helt eller delvist. Dine faste driftsomkostninger bliver mindre – og du får fuldt overblik over dine omkostninger til vedligeholdelse og opdatering af udstyr. Og du behøver ikke bekymre dig om dyre investeringer i hardware. Tværtimod kan du reducere dine anlægsaktiver og flytte udgiften over på driften i stedet. Kort sagt – større overblik, færre bekymringer og bedre likviditet.

Overblik over dine fordele

Datacon hjælper dig med at skabe overblik over dine fordele ved housing, hosting, driftsaftale, outsourcing og cloud-løsninger. Du er med andre ord sikker på, at du vælger en løsning, der passer  præcis til din virksomheds behov og krav til sikkerhed, kapacitet og fleksibilitet – til en garanteret pris!

Martin Ravnkilde Schjørring
Key Account Manager
T: +45 20 424 000
Send en mail til Martin
 

Hosting

HPE-platin_MS-gold