Cloud beslutningen

Cloud computing

Efterhånden som virksomheder og offentlige myndigheder får større forventninger til teknologi, er it afdelingen nødt til at levere teknologiservice, der overholder såvel deadlines som budgetter for at opfylde behov, der konstant ændres. Virksomheder vender sig mere og mere mod cloud computing, som giver nye niveauer af fleksibilitet, samarbejde og hastighed.

For at få mest muligt ud af cloud computing skal du være klar over, hvor og hvordan jeres virksomheds portefølje af teknologiservices kan drage fordel af en cloud løsning. Du skal veje cloud teknologi op mod traditionelle leveringsmodeller og vælge den bedste leveringsmetode, så du får opgaverne fra hånden til tiden og til den rigtige pris.

Beslutningen

Beslutningen om at implementere cloud løsninger tages på forskellige grundlag i de enkelte virksomheder, men de fleste har brug for grundigt at overveje faktorer som sikkerhed, infrastrukturens åbenhed, automatisering, fleksibilitet og problemfri levering. Med HP's cloud løsninger kan organisationer opbygge såvel private-, hybrid- og offentlige cloud-løsninger. De giver endvidere et fælles automatiserings- og administrationslag til styring af disse services, uanset hvor de kommer fra.

Udfordringen

Virksomheder og serviceleverandører har været længe om at indføre cloud løsninger pga. velfunderede bekymringer i forbindelse med sikkerhed, administration og effektivitet. Der har været usikkerhed på, om det kan lade sig gøre at administrere private og offentlige skyer med traditionelle lokale it-værktøjer og bekymringer omkring applikationsvalg, sikkerhed og fleksibilitet. Bekymringer over den potentielle fragmentering og ineffektive opdæmning, der kan opstå med stykvis og ad-hoc indførelse af cloud-services og særligt bekymret over manglen på en omfattende integreret løsning. 

Øget pres

CIOs skal sørge for sikkerhed og overholde serviceaftaler (SLA'er), samtidig med, at der er øget pres om at accelerere servicelevering, udvide forretningsfleksibiliteten og forbedre den finansielle fleksibilitet. Budgettet skal også gerne ændreset fra kapitaludgifter til driftsomkostninger. De er åbentbart, at cloud løsninger kan hjælpe med at nå disse mål. Men det skal være den rette cloud løsning.

Datacon leverer cloud løsninger, hvor vi er sikre på, at du får en cloud platform, der kan vokse med virksomhedens behov.

Datacon kan tilbyder et integreret system med:

  • Understøttelse af private, offentlige og hybride cloud miljøer.
  • Mulighed for at inkluderer et bredt økosystem af applikationer, alle førende hypervisors og flere operativsystemer.
  • Samlet levering og kontrol af services på tværs af såvel cloud- som traditionelle it miljøer.
  • Automatiseret administration af applikationer og infrastruktur i hele dets livscyklus.
  • End-to-end sikkerhed.
  • Skalerbarhed, så uforudsigelige forretningsbehov kan opfyldes.

Fundamentet til cloud computing

HP CloudSystem Matrix er en integreret cloudløsning på en enkelt platform med alle de egenskaber, som CIO's, serviceleverandører og it medarbejdere kræver. Services leveres på minutter, og som - med det applikationscentrerede design - er det ideelle fundament i et privat cloud-miljø.

Læs mere her
Bo Reggelsen
Salgs- og marketingdirektør
T: +45 20 285 170
Send en mail til Bo
BRE
 

Hosting

Fundamentet til din fremtidige cloud-løsning

hpe-platin