CloudSystem Matrix

Nøglefærdig cloud løsning

HP lancerer en startpakke til virksomheder, der påtænker en cloud løsning. Disse nye pakker er nøglefærdig løsninger bestående af servere, storage og software. Løsningerne giver mulighed for at implementere en privat sky, der kan køre fra 100 virtuelle maskiner i et fuldt automatiseret set-up. HP´s BladeSystem Matrix kan desuden ’burste’ services til udvalgte serviceudbydere. Det vil sige, at man med HP´s nyeste version af den private sky kan trække på den infrastruktur, der ligger hos drifts-udbydere, både lokale som Datacon og globale spillere som HP Enterprise Services ECS, Amazon EC2 m.fl.

Løsningsbeskrivelse

Løsningerne, der er designet til at køre fra 100 virtuelle servere, tilbydes til en hidtil uset lav pris for sky-løsninger, nemlig kun 70 kr. per virtuel maskine per måned over tre år, som turnkey leverance.
Det vil sige alt inklusive, installeret og idriftsat på din adresse. Eller sagt på en anden måde: Løsningen koster fra ca. 249.000 kr. for en totalløsning. Og skulle du ønske at få den finansieret over 3 år, så er prisen den samme.

Banebrydende på flere område

  • Kompleksiteten i at binde den private og den offentlige sky sammen, fjernes med BladeSystem Matrix der implementerer ’cloud-bursting’ efter de nye åbne standarder: Open Stack Nova.
  • Alt inklusive løsning: Servere, storage, Microsoft Windows Datacenter licenser (kan undlades), WMware vSphere Std. (kan undlades), HP Matrix software til automatisering af driften, inkl. servicedesigner, self-service portal, workflow samt cloud management og installation. 
  • Mulighed for overbygning med implementering af f.eks. Microsoft SystemCenter 2012 værktøjer for at opnå væg-til-væg overvågning og styring af både skyens infrastruktur og applikationer.
  • Løsningen er udviklet i tæt samarbejde med Microsoft, som et led i HP og Microsofts ”Frontline Partnership” samarbejde under ”Infrastructure-2-Applications” paraplyen, hvilket er med til at sikre dig en fremtidssikret løsning til skyen.

Hvorfor og hvornår skal du bruge løsningen?

Mange virksomheder har gennem årene virtualiseret deres infrastruktur, men har også opdaget at det i sig selv ikke har givet de store besparelser. Dette skyldes at virtualiseringsteknologiens besparelser på hardware har ædt sig selv op i anvendelsen af flere virtuelle servere, end der tidligere var fysiske. Mange virksomheder har også opdaget at de har mistet overblikket, over hvilke services der kører i forbindelse med denne virtualisering.

Orden i kaos

Denne løsning bringer orden i kaos, og bringer tingene på rette spor igen. Årsagen ligger i etableringen af et servicekatalog, hvorfra alle services skabes – hver gang på samme måde. Der bliver mulighed for at styre livscyklus på services, så man undgår services, der kører uden at man reelt ved hvorfor. Med løsningen stoppes services når der ikke længere er brug for dem, eller de slettes helt, hvorved kostbar kapacitet frigives til anden brug.

Uanet fleksibilitet uden bindinger

Løsningen passer ind i enhver infrastruktur, uanset om man har virtualiseret med VMware eller Microsoft Hyper-V. Uanset om man anvender serverblades eller rackbaserede servere. Og uanset om serverne er fra HP eller andre leverandører kan de lægges ind under Matrix paraplyen. Den absolutte fordel ved HP´s Matrix løsning til den private sky er, at der ikke er bindinger på teknologien, men uanet fleksibilitet – selv når kapaciteten i den private sky ikke er stor nok, kan Datacon hjælpe med at tilføre kapacitet enten direkte hos dig eller via Hybrid/Public cloud udvidelser. Dette kan ske enten på permanent basis eller blot for en periode.

Vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte vores specialister
T: +45 48 133 099
Send en mail
 

Hosting

Kom i gang eller udvid

 

hpe-platin