Windows 10

Fem grunde til, at virksomheder vil elske Microsoft Windows 10

Større fleksibilitet og funktionalitet på tværs af platforme, mobile opgraderinger én masse og en saltvandsindsprøjtning til sikkerhedssystemerne er blot nogle af grundene til, at Windows 10 vil betyde en verden til forskel for virksomheder.

Features og fleksibilitet på tværs af enheder

Med Windows 10 er det ligegyldigt hvilken enhed, du arbejder på. Du får adgang til de samme data og applikationer, uanset om du sidder ved din pc, eller har en tablet eller en mobiltelefon i hånden.

Det giver for alvor virksomheder mulighed for at koble de forskellige hardwareplatforme på en måde, der øger produktiviteten og giver medarbejderne større fleksibilitet i forhold til, hvor de arbejder, og hvilke enheder de kan bruge til forskellige arbejdsopgaver.

Der kommer universelle applikationer til som blandt andet beskeder, e-mail, kalender, kontaktoplysninger, fotos og videoer.

De vil have samme udseende på tværs af alle enheder og vil gemme data via Microsofts OneDrive cloud-service, så du kan starte et projekt på én enhed og fortsætte, hvor du slap, fra en anden.

Microsoft Office-pakken kommer også til at blive del af de universelle applikationer.

Enterprise bliver den nye platform til virksomheder

Windows 10 kommer i en Enterprise-udgave til virksomheder. Enterprise bygger på Windows 10 Pro og tilføjer en række avancerede features, som er designet til at varetage de behov, der eksisterer i mellemstore – og store virksomheder.

Det gælder blandt andet i forhold til it-sikkerhed og beskyttelse af personlige og virksomhedskritiske oplysninger.

Mobilen får sin egen version

Windows 10 kommer i en version specielt designet til at levere den bedste brugeroplevelse på små, mobile enheder som smartphones og små tablet computere.

Platformen giver adgang til de nye universelle Windows applikationer såvel som den touch-optimerede udgave af Windows Office-pakken.

Windows 10 Mobile giver medarbejdere mulighed for at bruge deres egne tablets eller smartphones til arbejdsopgaver, uden at det går ud over sikkerheden.

Derudover er Windows 10 Mobile designet til at give visse enheder mulighed for at bruge den såkaldte Continuum-teknologi, som gør det muligt at bruge en telefon som en pc, ved at forbinde den til en større skærm.

It-administratorerne bliver glade

Computermagasinet PC Mag har haft tidlig adgang til Windows 10 Enterprise og de server-systemer, som it-administratorer vil anvende i forbindelse med udrulning, vedligeholdelse og opgradering af Windows 10.

Ifølge magasinet bevarer Windows 10 det sikkerhedsniveau og høje performanceniveau, som kendetegner Windows 8 og Windows Server 2012. Dertil kommer en lang række features, som mange it-professionelle har sukket efter.

Det drejer sig blandt andet om mulighed for at konfigurere Active Directory Federation Services (AD FS), så de kan godkende brugere, der er gemt i Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) filer.

Der er kommet en ny Virtual Machine-konfiguration, som gør det nemmere at læse og skrive virtuelle konfigurations-data. I DNS er det muligt at oprette scenarier som DNS med lokaliseringsdata, styring af trafik og balancering af arbejdsopgaver.

Microsoft er langt fra færdige

Microsoft lover, at kunder allerede fra efteråret vil se en lang række nye, innovative services, applikationer og løsninger, der vil forbedre brugeroplevelsen og hæve produktiviteten for enheder med Windows 10 styresystemet. Løsningerne inkluderer avancerede sikkerhedsløsninger og fleksible styringsværktøjer for virksomheder.

Windows 10 Enterprise vil automatisk være tilgængelig for alle de Microsoft-kunder, som er omfattet af Volume Licensing-aftaler. En opgradering giver automatisk adgang til den nyeste innovation og sikkerhedsopdateringer, så snart de er tilgængelige.
  

Palle Gram
Salgschef, New Bizz
T: +45 27 250 332
Send en mail til Palle
 

Forretningsområder