Microsoft Server


Du er på usikker grund, hvis du stadig kører med ældre hardware og Windows Server 2003! 

Microsoft har annonceret, at supporten til Windows Server 2003 stopper den 14. juli 2015. Det betyder at gamle servere skal opgraderes for at sikre driften fremadrettet. Selvom du tænker, at løsningen fungerer lige nu, kan manglende opgradering blive en kostbar affære, når det svigter med lang nedetid, tab af data og muligvis mistede ordrer.

Serverkonsolidering

Der ligger typisk en stor gevinst i at konsolidere hardwaren, samtidig med at du vælger at opgradere til Windows Server 2012. Gevinsterne hentes både på Return on Investment og den daglige drift.
Overvej hardware-konsolidering, når du opgraderer til Windows Server 2012 – læs: Redefiner økonomi og forventninger til dit datacenter

Der er sket meget

”Microsoft Windows Server 2003 har gjort det godt og har kørt upåklageligt, ofte i tæt samspil med driftssikre HP servere. Men der er altså tale om teknologi på både software- og hardwaresiden, der er over 10 år gammelt og det er jo nærmest svimlende, hvad der er sket på området siden.

Et velvalgt tidspunkt

Den almindelige support på Windows Server 2003 stoppede allerede i april i år. Nogle enkelte af de lidt større virksomheder har måske tilkøbt Extended Service til deres løsninger, men selv den bliver udfaset til næste år, og så sker der vitterligt ikke mere på dét område. Derfor er tidspunktet lige nu velvalgt, hvis du overvejer at opgradere både software og hardware, også for dem der har gode argumenter for bare at køre videre med den eksisterende løsning.

Når uheldet er ude

Hvis du har en velfungerende løsning, der sjældent er nede, og hvis den eksisterende serverbestand har gjort det godt, er det nemt at blive fristet til bare at fortsætte. Her er der nogle ekstra udfordringer, som skal tages med i overvejelserne. Det er ikke muligt at købe ekstra CAL’er – det vil sige klienter – til løsningen længere. Eventuelle sikkerhedshuller bliver ikke længere lappet, og så er der udfordringerne ved nedbrud. Hvis et nyt system skal sættes op på bagkant, tager det lang tid. I den tid ligger alt helt stille, hvad der resulterer i tabt omsætning, mistede ordrer, utilfredse kunder og frustrerede medarbejdere. Det lyder som et skræmmebillede, men er håndfaste realiteter. 

Rådgivning der kan betale sig

Hvad kan du spare på en konsolidering af netop din installation? Datacon tilbyder i øjeblikket en ROI-rapport helt uden beregning. Det er også vores erfaring, at det er muligt at spare penge og samtidigt få et endnu bedre og samlet overblik over dine Microsoft licenser. Datacon tilbyder en helt uforpligtende gennemgang af dine Microsoft licensaftaler, med henblik på at finde den bedste og billigste aftaleløsning for jer.

Kontakt os eller udfyld formularen for at blive kontaktet af en løsningsspecialist. 
  
  
Flemming Poulsen
Key Account Manager
T: +45 21 419 624
Send en mail til Flemming
 

Forretningsområder


Gevinsterne er ved konsolidering

  • 50 % forbedret Performance
  • Flere virtuelle maskiner pr. host
  • Hurtigere implementering af nye servere
  • Mindre tid bruges på it-administrationen
  • Strømforbrug og varmeudvikling reduceres
  • Reducerede omkostninger til strøm og køling
  • Smartere opdatering af firmware
  • Forbedret teknologi
  • Reduceret nedetid

HPE-platin_MS-gold