Microsoft licenser

Hvornår har du været på TUR i dine Microsoft-licenser?

Spar penge og få et samlet overblik over dine Microsoft-licenser med en Microsoft ”TUR-rapport”!
Microsoft Total Usage Report (TUR) rapport - er en uforpligtende gennemgang af dine Microsoft licensaftaler med henblik på at finde den bedste og billigste aftaleløsning for jer.

Mange virksomheder ligger inde med versioner af software hvor supporten er ved at udløbe, Software Assurance, som er ved at udløbe – hvor man risikerer at gå glip af vigtige besparelser og fordele i forbindelse med software-opdateringer, uoverskuelige aftaler der ikke er opdaterer hvilket betyder dobbelt, under- eller overlicensisering. 

Med en samlet licensrapport kan vi være med til at sørge for en bedre optimering af dine software investeringer nu og i fremtiden. 

Et svært puslespil

Microsoft-licenser er et område, som kan være svært at gennemskue, et område mange virksomheder ikke har hverken tid eller overskud til at fokusere på, og hvor der ofte er rigtig mange penge at spare. Det kræver dog, at man har ressourcerne såvel som indsigt og viden for at kunne gennemgå de forskellige licenskonstellationer, der giver den økonomisk bedst mulige sammensætning. 

Datacon arbejder dagligt med Microsoft-licenskonstellationerne og kan netop derfor tilbyde at assistere jer med at få det samlede skarpe overblik. Samtidig tager vi hånd om, at der er den nødvendige fleksibilitet i licensiseringen i forhold til jeres generelle virksomheds struktur. Vi sørger for, at brikkerne passer sammen. 

Det er simpelt

”TUR-Rapport” fra Microsoft viser, hvilke licenser Microsoft har registreret på jeres virksomhed. Vi gennemgår den nuværende licenssammensætning, og ud fra ”TUR-rapporten” kommer vi tilbage med de bedste anbefalinger i forhold til dette øjebliksbillede. Vi tjekker endvidere op på, om jeres it-installation helt generelt er korrekt licenseret. Kontakt og eller udfyld formularen

 
Flemming Poulsen
Key Account Manager
T: +45 21 419 624
Send en mail til Flemming
 

Forretningsområder