Stemmestyret pluk


Fordelen ved stemmestyret pluk eller Pick By Voice integreret med Dynamics AX er hurtigere og færre fejlekspeditioner. En anden styrke er, at oplæsningen kan ske på forskellige sprog. Dette kan smidiggøre rekrutteringsdelen i perioder med mangel på arbejdskraft.

Med løsningen har man begge hænder frie til at plukke. Øjnene er på lokationen og ikke på en skærm eller liste oven på en palle, dette skærper verifikationen af produktet. Samlet gevinst er øget effektivitet og færre fejl.

”Vores konsulenter har stor indsigt i, hvordan lagermedarbejderne bevæger sig rundt på lagret. Integration mellem Pick By Voice og Dynamics AX tilpasses nøje efter virksomhedens unikke behov. Der er flere faktorer i hverdagen, systemet skal kunne håndtere. I tilfælde af, at gangen er blokeret eller fyldt op, kan det eksempelvis være nødvendigt med en alternativ rute. Derfor skal der også være mulighed for at kommunikere tilbage til systemet eller bytte rundt på rækkefølgen og komme tilbage senere,” forklarer Kenn Buhl.

Computeren styrer medarbejderen, der bare kan slå hjernen fra, skulle man tro. Men sådan er det ikke. Kommandoerne omkring lagerpluk er indtalt af lagermedarbejderen selv, der i stor udstrækning er involveret i anvendelsen.

”Erfaringen viser, at medarbejderne netop ikke føler sig fremmedgjorte i samspillet med Pick By Voice, men at de derimod føler sig mere effektive,” lyder det fra systemdirektøren.

Kenn Buhl
Systemdirektør
T: +45 48 133 133
Send en mail til Kenn
 

Forretningsområder