Integration

Integration af it-systemer er et fokusområde for mange virksomheder i disse år. Over tid er vognparken for it vokset med mange nye programmer, applikationer og system-dele. Det, at få alle disse dele til at tale sammen, er i dag en opgave, som giver it-medarbejderne grå hår i hovedet og koster mange penge.

Det er blandt andet fordi, overførsel af data mellem delsystemerne tager tid og penge, fordi du risikerer dobbeltindtastninger i de forskellige undersystemer, og fordi du ikke har adgang til de mest opdaterede informationer med real-time data.

Mens nogle virksomheder har valgt at prøve at hjemmestrikke systemintegration, så kan du risikere nedbrud eller at spilde mange mandetimer på at udarbejde en løsning, mens alternativet ligger ligefor.

Analysevirksomheden Forrester Research rangerer således Microsoft som førende inden for bred integration, dyb integration og cloud-integration og som stærk på området for Internet-of-Things-integration i rapporten The Forrester Wave.

Microsoft BizTalk er det usynlige bindeled for dine it-systemer

Microsofts flagskib til systemintegration er BizTalk, en programpakke som i år udkom i en ny, udvidet udgave med en stribe af forbedringer og nye services, der ville fylde mere end denne artikel gennemgår.

Microsoft Biztalk vil som udgangspunkt være det bedste, stort set usynlige it-værktøj, man kan investere i.

Læs mere: Microsoft BizTalk er det usynlige bindeled for dine it-systemer

Med real time-data via integration mellem lager og ERP-system rykker du foran konkurrenterne!

Lagerstyring er ikke noget nyt. Den aktuelle udfordring er imidlertid at gøre den så optimal som mulig, og at gøre den mest mulig lean for at imødekomme de stadige større krav fra kunderne til performance. Kun de virksomheder, der forstår det, kan modstå det hårde konkurrencetryk, der er på markedet.

Kunderne forventer at kunne følge produktet hele vejen fra bestilling til levering. Fungerer det, skaber det tryghed og tillid til leverandøren.

Det er startet hos forbrugerne… kravet til og forventning om fuldstændigt transparente transaktioner, og dette fænomen er nu på vej over til erhvervskunderne

Læs mere: Med real time-data via integration mellem lager og ERP-system rykker du foran konkurrenterne!
 

Kenn Buhl
Systemdirektør
T: +45 28 101 430 
Send en mail til Kenn
 

Forretningsområder