Toolpack

Excel-baseret budgettering og rapportering

Toolpack er en Excel baseret løsning til budgettering og rapportering – en dansk udviklet løsning til økonomer, som ønsker et værktøj, der kan støtte og effektivisere processerne i økonomiafdelingen.
 
Med Toolpack kan du bruge tiden på at analysere i stedet for, at skulle bruge tiden på at fremskaffe og validere data. Toolpack henter, tilpasser og fremviser data i fuld integration med Excel og dit  økonomisystem. Toolpack henvender sig til virksomheder, stor som  lille, i hvilken som helst branche, men altid baseret på Microsoft teknologi.

Hent, bearbejd, præsentér…

Toolpack til Dynamics AX er en Excel baseret løsning til budgettering og rapportering – al data hentes direkte fra din Dynamics AX løsning, og du arbejder med data i Excel, som du kender.  Opnå effektivisering af dine rapporteringsopgaver til bank, ledelse og øvrige interessenter. Skab sammenhæng mellem drifts- og likviditetsbudgetter via “hvad-nu-hvis” scenarier, og vær på forkant med jeres likviditetsbehov.

BI-værktøj målrettet til rejsebranchen

Datacon har sammen med Toolpack udviklet et Business Intelligence modul, som er målrettet til rejsebranchen og AX Travel kunder, som gør det mere effektivt at arbejde og modellere data fra Dynamics AX på. Baseret på AX Travel database strukturen gøres data fra AX Travel tilgængelig i et velkendt og brugervenligt Excel miljø. Læs mere om BI til AX Travel.

Med Toolpack opnår du:

  • Fleksible arbejdsgange uden opslidende manuelt arbejde
  • Færre fejl i data som let kan opstå under manuel overførsel af tal fra økonomisystemet
  • Effektivisering af din budgetproces fra drift- til likviditetsbudget
  • Gladere medarbejdere som har tid til flere værdiskabende opgaver
  • Mere dynamisk tilgang til tingene og bedre indsigt i dine forretningsområder
  • Mulighed for levering af fyldestgørende rapporter som måtte blive efterspurgt i organisationen

Toolpack – en modulbaseret løsning

Toolpack er bygget op i moduler og indeholder som standard Finansbudgettering, Ledelsesrapport og Hierarkidesigner. Det at Toolpack er modulbaseret, giver en dynamisk løsning, hvor du kun betaler for det du har behov for samt at din Toolpack løsning kan vokse i takt med, at din virksomhed vokser.

Henrik Hansen
Konsulentchef
T: +45 30 928 952
Send en mail til Henrik
Henrik Hansen
 

Forretningsområder


 
BI Teknologier

Datacon tilbyder både BI-løsninger baseret på Microsofts BI-værktøjer (Excel, Reporting Services og PowerPivot til Excel) og på TARGIT. Vi er desuden forhandler af TimeXtender og Toolpack.

Vi tror på, at hver sit BI-produkt har en bestemt målgruppe. Vi hjælper vores kunder med at vælge den rigtige løsning, afhængig af behov og ønsker.
 
Læs mere om de enkelte løsninger:

Branchespecifik BI