Timextender

Gør komplekse BI-opgaver enkle!

De fleste virksomheder gemmer data mange forskellige steder, og har derfor brug for en BI-løsning, der indeholder data fra flere forskellige kilder for at kunne levere troværdig information.

TimeXtender kan udtrække data fra alle din virksomheds datakilder såsom ERP og CRM systemer, regneark, og databaser. Det er muligt at tilføje flere datakilder på én gang og tilføje nye datakilder løbende.

TimeXtender forenkler processen i at indsamle og konsolidere din virksomheds data til beslutningsstøttende information. Resultatet er, at I kan bruge tiden til at analysere og ikke til at indsamle data.

TimeXtender er et brugervenligt ”drag and drop” værktøj, der skaber et troværdigt og fremtidssikret fundament for enhver Business Intelligence løsning.

Med TimeXtender er det muligt at reducere implementeringstiden på jeres Business Intelligence projekter med op til 80%, fordi den avancerede SQL kode, der trækker data ud fra datakilderne, genereres automatisk med udgangspunkt i de brugervenlige værktøjer i TimeXtender.

Med TimeXtender kan I derfor også hurtigt og nemt foretage ændringer, tilføje nye datakilder og tilkoble dit foretrukne præsentationsprogram, eksempelvis Microsoft Excel eller Targit.

Med TimeXtenders Quick Cubes kan I kickstarte implementeringen af Business Intelligence. Med udgangspunkt i jeres egne data vil jeres organisation hurtigt opdage værdien af Business Intelligence og give beslutningstagere et overblik over relevante indsatsområder.

TimeXtender – klare fordele 

  • Flere projekter på kortere tid
  • Ingen tekniske flaskehalse
  • Forretningsfolk kan lave BI
  • SQL eksperter kan gøre mere på samme tid
Henrik Hansen
Konsulentchef
T: +45 30 928 952
Send en mail til Henrik
Henrik Hansen
 

ForretningsområderLæs vores andre kundecases her

 
BI Teknologier

Datacon tilbyder både BI-løsninger baseret på Microsofts BI-værktøjer (Excel, Reporting Services og PowerPivot til Excel) og på TARGIT. Vi er desuden forhandler af TimeXtender og Toolpack.

Vi tror på, at hver sit BI-produkt har en bestemt målgruppe. Vi hjælper vores kunder med at vælge den rigtige løsning, afhængig af behov og ønsker.
 
Læs mere om de enkelte løsninger:

Branchespecifik BI