Targit

Markedets bedste BI

TARGIT BI Suite er markedets bedste BI-værktøj – oven i løbet til særdeles fornuftige penge. Med den helt unikke, lækre og intuitive brugergrænseflade er TARGIT specielt velegnet til de virksomheder, der ønsker at servere beslutningsrelevant information til sine medarbejdere på en så brugervenlig måde, som overhovedet muligt.

TARGIT BI Suite har en række af integrerede værktøjer, som er klar til brug, så du kan lave intelligente dashboards, afslørende analyser og indsigtsfulde rapporter med færre klik end med nogen anden Business Intelligence-løsning på markedet.

TARGIT BI Suite er så let at bruge, at alle medarbejdere kan følge med i trends, oprette alle former for analyser og træffe beslutninger - hurtigt.

Med TARGIT Business Intelligence Suite kan du:

  • Træffe bedre beslutninger
  • Få kritisk viden fra alle virksomhedens datakilder
  • Skabe dashboards, analyser og rapporter med færrest mulige museklik
  • Dele viden på tværs af fysiske grænser og sproglige barrierer

Det får du med TARGIT BI Suite

Analyser - Med ganske få klik på musen kan du opbygge og navigere rundt i selv de mest avancerede analyser. Alle objekter i analysen er sammenkædede og med et enkelt klik på et element i et objekt påfører du dette kriterium til de øvrige objekter. Dine valg bliver desuden forklaret.

Rapporter - Alle former for rapportering kan udføres på ingen tid. Rapporterne kan derefter frit distribueres på tværs af sprogbarrierer og fysiske grænser, for eksempel via e-mail eller websider.

Intelligente Dashboards - Dashboards og scorecards giver overblik over virksomhedens præstationer vha. interaktive målere og indbygget intelligens. Du kan hurtigt identificere virksomhedens største problemer og største muligheder.

Meta Morphing - Den patenterede 'motor' i TARGIT-løsningen husker dine præferencer for præsentation af data og viser dig de grafer og objekttyper, du foretrækker. Teknologien kender også forskel på gode og dårlige præstationer i virksomheden, og disse to ting i kombination giver dig mulighed for at spare klik, når du ønsker at skabe et dashboard, en analyse eller en rapport.

Hyper Related OLAP - Dine analyser, rapporter og dashboards er ikke statiske. Et enkelt klik på hvilket som helst tal åbner en detaljeret analyse, og lader dig granske resultaterne yderligere. Du kan også linke fra dine analyser til vigtige bilag.

Intelligente Agenter - En lang række intelligente agenter er indbygget i løsningen, og agenterne sikrer, at virksomheden kan reagere hurtigt, hvis markedet ændrer sig. Systemet vil for eksempel helt automatisk sende dig en e-mail, hvis udvalgte tal svinger ud.

Frit valg mellem mange sprog - Alle brugere kan vælge at se analyser på deres eget sprog - helt uafhængigt af hvilket sprog, analysen oprindeligt blev udarbejdet på. TARGIT er på nuværende tidspunkt tilgængeligt på 16 sprog og flere kommer løbende til.

TARGIT via Internettet - Med web licensen kan du få adgang til virksomhedens data, rapporter og analyser fra hvilken som helst destination i verden. Du kan skabe analyser og kan arbejde i real-time med komplet data sikkerhed.

Info fra TARGIT på din Desktop - Intelligente Dashboards og analyser er integreret med din Windows desktop. Du har derfor adgang til TARGIT information - før TARGIT suiten er blevet åbnet - og kan hurtigt reagere på kritiske afvigelser.

Storyboards - Præsenter en serie real-time analyser som video, slideshow eller podcast. Distribuér data på storskærm og inspirér alle til at handle efter virksomhedens visioner!

Intelligent Search -Kombinér struktureret analysedata med ustruktureret data fra e-mails og andre dokumenter og find ud af mere om dine analysers kontekst. Intelligent Search er en banebrydende feature - aldrig set før i BI’s historie!
 

Henrik Hansen
Konsulentchef
T: +45 30 928 952
Send en mail til Henrik
Henrik Hansen
 

Forretningsområder
Læs vores andre kundecases her

 
BI Teknologier

Datacon tilbyder både BI-løsninger baseret på Microsofts BI-værktøjer (Excel, Reporting Services og PowerPivot til Excel) og på TARGIT. Vi er desuden forhandler af TimeXtender og Toolpack.

Vi tror på, at hver sit BI-produkt har en bestemt målgruppe. Vi hjælper vores kunder med at vælge den rigtige løsning, afhængig af behov og ønsker.
 
Læs mere om de enkelte løsninger:

Branchespecifik BI