Excel 2010

Verdens mest udbredte BI-værktøj

Verdens mest udbredte BI-værktøj er Microsoft Excel. Ifølge Microsoft er der over 150 millioner Excel-brugere, og mange af dem anvender Excel rapportering og analyse af virksomhedens data.

Med Microsoft Excel 2010 kom der en lang række nye BI-funktioner, som har resulteret i, at Excel 2010 er en seriøs mulighed, når der skal vælges BI-platform.

Den første forbedring - og langt den mest populære - er PowerPivot til Excel.

PowerPivot til Excel indeholder banebrydende teknologi som hurtig manipulation i store datasæt (ofte med millioner af rækker), strømlinet integration af data og mulighed for uden problemer at dele analyser via SharePoint 2010.

Opbyg effektive analyseprogrammer

  • Med PowerPivot kan du kombinere de oprindelige funktioner i Excel 2010 med programmet i hukommelsen, så brugerne kan udforske og udføre beregninger på store datasæt interaktivt.
  • Det kan bruges til at strømline processen i forbindelse med at integrere data fra flere kilder – herunder virksomhedsdatabaser, regneark, rapporter og datafeeds.
  • Du kan få adgang til pivottabeller, udsnitsværktøjer og andre kendte analysefunktioner i Excel til oprettelse af rapporter.

Dele og samarbejde på en sikker måde

  • Med PowerPivot kan du udgive dine analyser på SharePoint 2010 for at gøre dem tilgængelige for andre i organisationen.
  • Det giver andre brugere mulighed for at anvende de samme udsnitsværktøjer og funktioner til hurtige forespørgsler, når de arbejder i dine Excel Services-rapporter.
  • Programmer og rapporter kan opdateres automatisk, samtidig med at du bevarer versionsstyring og -sporing.

Administrere brugeroprettede analyseprogrammer

  • Med PowerPivot til SharePoint 2010 får du ét administrationsværktøj via Microsoft Office SharePoint, som giver it-administratorer mulighed for at overvåge brugeroprettede aktiviteter og indhold.
  • Du kan spore mønstre i ressourceforbruget, så du kan sikre, at brugeroprettede løsninger til stadighed er tilgængelige, opdaterede og beskyttet af sikkerhedsforbedringer.
Henrik Hansen
Konsulentchef
T: +45 30 928 952
Send en mail til Henrik
Henrik Hansen
 

Forretningsområder


 
BI Teknologier

Datacon tilbyder både BI-løsninger baseret på Microsofts BI-værktøjer (Excel, Reporting Services og PowerPivot til Excel) og på TARGIT. Vi er desuden forhandler af TimeXtender og Toolpack.

Vi tror på, at hver sit BI-produkt har en bestemt målgruppe. Vi hjælper vores kunder med at vælge den rigtige løsning, afhængig af behov og ønsker.
 
Læs mere om de enkelte løsninger:

Branchespecifik BI