Business Intelligence

Træf bedre beslutninger

Træf bedre beslutninger hurtigere ved hjælp af bedre information. Spar tid og penge og få mest ud af de ressourcer, du allerede har. Brug Business Intelligence til at forbedre forretningsprocesserne.

Business Intelligence handler om at skabe overblik over de enorme mængder af oplysninger. Midlet er metodisk analyse af data. Målet er et bedre grundlag for beslutningstagning, og dermed en forbedret forretningsmæssig adfærd.

Når din virksomhed har mere data end den kan overskue, er den klar til en BI-løsning.

Mange års erfaring med BI

Datacon har mange års erfaring med implementering af BI-projekter til alle typer af private virksomheder.

Vi arbejder ud fra agile projektmetoder, som betyder, at vi fra projektets første dag har fokus på, hvad der giver størst værdi for vores kunder. Løsningens indhold defineres på baggrund af forretningsmæssige fordele og en løbende prioritering. Den korte vej over design til løsning giver hurtigere validering og optimale styringsmuligheder i projektet.

Den grundlæggende informationsmodellering og opbygning af datavarehuset er en central og vigtig del - og ofte det mest tidskrævende i et BI-projekt. Selve opbygningen af rapporter, analyser og dashboards vil ofte vil ske i et samarbejde mellem Datacons konsulenter og kundens superbrugere.

Den løbende og tætte brugerinvolvering i udviklingen af løsningen resulterer i høj brugertilfredshed, tryghed i driftsstartfasen og en meget stejl indlæringskurve for organisationen.

Hvad får I typisk ud af en BI-løsning fra Datacon 

  • Tidsbesparelse ved rapportering
  • Forbedret intern kommunikation
  • Kunde-, medarbejder- og leverandørindsigt
  • Indsigt i lagerstrukturer og - bindinger
  • Indsigt i interne processer
  • Bedre beslutningsstøtte
  • Reducerede interne omkostninger
  • Øget indtjening
  • Afkast på investeringen inden for 1 år
Henrik Hansen
Konsulentchef
T: +45 30 928 952
Send en mail til Henrik
Henrik Hansen
 

Forretningsområder
Læs vores andre kundecases her

 
BI Teknologier

Datacon tilbyder både BI-løsninger baseret på Microsofts BI-værktøjer (Excel, Reporting Services og PowerPivot til Excel) og på TARGIT. Vi er desuden forhandler af TimeXtender og Toolpack.

Vi tror på, at hver sit BI-produkt har en bestemt målgruppe. Vi hjælper vores kunder med at vælge den rigtige løsning, afhængig af behov og ønsker.
 
Læs mere om de enkelte løsninger:

Branchespecifik BI