DYnamics AX rykker i skyen

Forbedret brugeroplevelse er kun én af de nye spændende funktioner, som brugerne kan opleve i den nye store version af Dynamics AX, som udkommer senere på året.

Microsoft har spændende ting i støbeskeen, og i slutningen af 2014 vil spændingen blive udløst, når Microsoft Dynamics AX 7.0 bliver lanceret. Ifølge Microsofts egen “Roadmap 2013-2015” vil dette nemlig være en cloud-baseret platform med funktioner, der vil give kommende generationer en endnu større brugeroplevelse.

Microsoft selv betegner Dynamics AX 7.0 som et “breakthrough release”, og de første elementer af version 7.0 forventes at være tilgængelige i løbet af efteråret 2014. Disse elementer er:

- Next Generation User Experience. En HTML5-baseret teknologi, som vil give brugeren en helt unik oplevelse i brugen af Microsoft Dynamics AX 7.0.

- Cloud Delivered: Med muligheden for at bruge den nye version i “skyen”, kan Microsoft tilbyde kunderne en “det du har brug for, når du har brug for det”-tilgang via Azure og/eller Windows Server. Dette vil øge kundeservicen.

- Best in Class Lifecycle Management: Lifecycle Management er en samling af predefinerede processer og værktøjer, som man kan bruge til at kontrollere og styre de forskellige faser af implementeringsprocessen.

Desuden vil der være en app tilgængelig, som kan supplere softwaren på computeren. Ved hjælp af app’en og softwaren kan man få et hurtigt overblik og direkte adgang til alle virksomhedens informationer, projekter og lignende. App’en er med andre ord en form for smeltedigel, hvor blandt andet Business Intelligence, workflows og interaktion med kollegerne mødes.

Læs: Dynamics AX Statement of directions

Kenn Buhl
Systemdirektør
T: +45 28 101 430 
Send en mail til Kenn
 

Forretningsområder

  
  
Dynamics AX - Statement of directions