Dynamics AX 2012 R3

I Dynamics AX 2012 R3 er der lagt vægt på kombinationen mellem enkelthed og agilitet. Med den nye version bliver det muligt for virksomhederne at kommunikere med kunderne på disses egne præmisser, samt at udføre tjenester, som er både agile og fleksible og som derfor lever op til kundens forventninger. Dette giver i sidste ende endnu bedre service over for kunderne.

Retail - Komplet multi-channel løsning

Med Retail i R3 får man en komplet multi-channel løsning, som håndterer mange forretningsmæssige udfordringer, herunder mobil-og web-salg, sociale medier, hurtig vækst, global distribution, mangesidet kundeinteraktion, moderne in-store oplevelser og kompleks prisfastsættelse og lagerstyring.
Modulet har stærk integration til sociale platforme som Facebook, Twitter og Pinterest og giver virksomheden mulighed for at tilbyde en komplet multichannel shoppingoplevelse for kunderne.

Warehouse Management og Transportation

Warehouse Management er et område, der har fået en gennemgående udbygning og samtidig introduceres begreberne Wax and Trax.
Wax understøtter stregkodescannere, kort intervalplanlægning (wave picking), palleidentifikation (”license plates”) samt en række andre funktioner.
Trax er en integreret transportløsning, som understøtter planlægning og pakning af biler og containere, ruter, fragtrater, booking og afregning.

Demand Planning

Det tredje modul er Demand Planning, som optimerer virksomhedens salgsforecast. Data fra Dynamics AX indlæses i Excel via en SQL server og redigeres, inden de genindlæses i systemet.

Budget

Budgetmodulet er kraftigt udvidet i AX 2012 R3, og understøtter nu bedre processen, der er i forbindelse med selve budgetlægning.
Modulet er (ud over finans) også integreret med HR (Human Relation) og Anlægsmodulet. Disse moduler kan således føde omkostningsbudgetter baseret på for eksempel planlagte ansættelser i HR-modulet.

Master Data Management (MDM )

Master Data Management er bygget oven på Microsoft SQL 2012 Master Data Services (MDS) til at forenkle selektiv synkronisering af data og muliggør central data management.

Life Cycle Services

Microsoft Lifecycle Services er et standard-implementeringsværktøj, der er en gratis integreret del af Microsoft Dynamics 2012. Værktøjet består af en række templates, checklister og værktøjer, som anvendes til at styre projektet. Det giver også et samlet projekt-dashboard, så man ét sted hele tiden er up to date med projektet. 

Kenn Buhl
Systemdirektør
T: +45 28 101 430 
Send en mail til Kenn
 

Forretningsområder