Microsoft Dynamics AX

Microsoft Dynamics AX - fremtidens ERP-løsning

Microsoft Dynamics 365 bygger på et fundament af dyb integration mellem løsningerne og en lang række nye tiltag, som sammen vil øge din virksomheds effektivitet og være med til at optimere arbejdsprocesser og -opgaver.

Den nok vigtigste kobling kan læses direkte ud af navnet. Det gælder nemlig samlingen af Microsofts Enterprise Resource Planning (ERP) løsning, Dynamics, og Office 365 suiten. Samtidig integrerer Dynamics 365 Microsofts business intelligence-løsninger såsom Cortana og Power BI.

Det hele sker i et cloud-miljø, som giver hidtil uhørt mulighed for fleksibel udbygning af virksomhedens it-system, så det hele tiden svarer til din virksomheds aktuelle behov.

Velkommen til samlede arbejdsprocesser

De fleste virksomhedsledere – og medarbejdere – vil skrive under på, at løsningen af arbejdsprocesser og –opgaver er afgørende for succes. Det gælder for alt fra den enkelte medarbejders daglige opgaver, over afdelinger til hele virksomheden. Bedre, mere effektive værktøjer til at håndtere arbejdsopgaverne har med andre ord en direkte, positiv indvirkning på bundlinjen. Læs mere om Microsoft Dynamics 365.

Tidligere versioner

Med Microsoft Dynamics AX  får du en komplet virksomhedsløsning, der kan håndtere selv de mest komplekse udfordringer i virksomheden, herunder håndtering af flere lokationer og selskaber på tværs af landegrænser.

Du får med andre ord overblik over din samlede forretning og dermed langt bedre mulighed for at træffe de rigtige beslutninger i dag og i fremtiden.

Få størst mulig værdi ud af din ERP-løsning

Med Microsoft Dynamics AX og Datacon som din partner får du det bedste udgangspunkt for at optimere og effektivisere de daglige arbejds-processer, reducere omkostningerne og øge både indtjening og kundetilfredshed.

Enkel og agil

I den nye AX 2012 R3 er der lagt vægt på kombinationen mellem enkelthed og agilitet. Med den nye opgradering bliver det nemlig muligt for virksomhederne at kommunikere med kunderne på disses egne præmisser, samt at udføre tjenester, som er både agile og fleksible og som derfor lever op til kundens forventninger. Dette giver i sidste ende endnu bedre service over for kunderne.

Foruden den mere overordnede forbedring med kunderne i fokus, indeholder Microsoft Dynamics AX R3 også en række andre nye og spændende funktioner. Her kan blandt andet nævnes det såkaldte Budget Planning. Det er helt nyudviklet værktøj, som understøtter budgetteringsprocessen. Life Cycle Services er også en ny funktion til implementering og vedligeholdelse af Dynamics AX. Life Cycle Services er et værdifuldt arbejdsredskab, som blandt andet optager, hvad der sker på skærmen, mens du sidder og arbejder, samt oprettelse af et diagram over en given arbejdsproces, som man så kan arbejde videre på i Visio.

Microsoft Dynamics AX R3 indeholder en styrkelse inden for forecasting, budgettering, planlægning af transport og en komplet Retail multi-channel løsning. Derudover indeholder den nye R3-version også apps til forskellige processer, så meget af arbejdet kan klares på en tablet eller anden mobil enhed. Én af disse apps kan bruges til løbende registrering af udgifter, godkendelser og tidsregistrering; til alles fordel, hvilket giver en øget effektivitet.

Se videoer om Microsoft Dynamics AX 2012
 

Kenn Buhl
Systemdirektør
T: +45 28 101 430 
Send en mail til Kenn
 

Forretningsområder


Microsoft Dynamics 365 for Operations Trial

Microsoft har gjort det muligt at få en 7-dages prøveperiode på Dynamics 365 for Operations igennem en simpel mailoprettelse.

Prøveversionen indeholder en start-guide, som skridt for skridt giver dig mulighed for at se specifikke scenarier i praksis. Demo-data er inkluderet for at lette brugen af produktet og for at gøre oplevelsen mere meningsfuld.

Du vil modtage en reminder mail tre dage før prøveperioden udløber, med mulighed for at købe produktet.

Få mere information på Microsofts side