VÆR MED PÅ VINDERHOLDET – DIGITALISÉR!

Digitalisering er nye forretningsmuligheder, effektivisering og forandring – og bør være en kontinuerlig proces i alle virksomheder.

I en verden, som bliver mindre og mindre – og mere og mere transparent – og hvor nye konkurrenter og forretningsmodeller til stadighed opstår, er digitalisering simpelthen den bedste garanti for overlevelse.

Digitalisering kræver overblik, indsigt og ressourcer. Datacons koncepter i form af Stop & Go dage, Health Check, Performance Check, Business Review, Executive møder og kundeorienteringsmøder sætter digitalisering på formel. Vores koncepter er udviklet og raffineret gennem mange år mod at optimere og udvikle vores kunders forretning og konkurrenceevne via intelligent anvendelse af it!

Skal vi optimere din forretning? Udfyld kontaktformularen længere nede på siden, og vi vil hurtigst muligt ringe dig op.

DIGITALISERING ER:

  • Selvbetjeningsløsninger
  • Mobile løsninger
  • Løsninger, der binder hele værdikæden sammen
  • Løsninger, der automatiserer og effektiviserer
  • Løsninger, der gøre jeres beslutninger datadrevne

.. og meget, meget mere.

Kenn Buhl
Direktør

T: +45 28 101 430
Send en mail til Kenn
DET SIGER VORES KUNDER
Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker! Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent.
STÆRKE PARTNERE

Datacon leverer forretnings- og værdiskabende brancheløsninger inden for ERP. Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics AX og Dynamics 365.

Vi er Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Partnerskabet er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Datacon har herudover indgået partnerskaber med henholdsvis Dynamicweb, Tabellae, Sana Commerce, Consignor, AXtension, SignUp og Palette, der alle kan levere et 3. parts produkt med integration til vores løsninger.

Det gør vi for at tilbyde de bedste løsninger til vores kunder. Se mere om vores partnere her.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.